◾Free shipping in NL €75 ◾ Free shipping international €150 ◾Free pick up at Event! ◾Free pick up at HQ
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Strong Viking (hierna ook wij, ons) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

 

  1. Identiteit van de organisatie

De verantwoordelijke organisatie voor de verwerking van uw persoonsgegevens is: 

Strong Viking B.V

Website: Strongviking.com / obstaclerunshop.com

KvK-nummer: 57045275

 

  1. Wijze van verzamelen van persoonsgegevens

 

Verwerking van persoonsgegevens

2.1 E-Mailadres

Wij kunnen u, in het kader van een gesloten vereenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

 

2.2 Postadres

Wij gebruiken uw postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) voor het verzenden van uw bestelling.

 

2.3 Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer voor commerciële doeleinden. Het telefoonnummer kan gebruikt worden voor vragen over een geplaatste bestelling.

 

  1. Grondslagen voor de verwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens om de overeenkomst met u te kunnen uitvoeren, dan wel om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals bijvoorbeeld fiscale verplichtingen. Het kan voorkomen, bijvoorbeeld tijdens uw deelname aan één van onze runs, dat wij genoodzaakt zijn uw gegevens te verwerken als dat nodig is om uw vitale belangen of de vitale belangen van anderen te beschermen.

Tevens verwerken wij uw persoonsgegevens, omdat wij daar een gerechtvaardigd bedrijfsbelangen voor hebben. Deze gerechtvaardigde belangen zijn onder meer:

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd. U mag op ieder moment uw toestemming intrekken, maar de gegevens die tot aan het moment van intrekking zijn verwerkt blijven rechtmatig verwerkt. 

 

  1. Doorverkopen van gegevens

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Wij kunnen gebruik maken van diensten van derden voor de hiervoor genoemde verwerkingen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de IT-leveranciers van deze website, de webshop en onze systemen. Ook schakelen wij postbezorgdiensten in  voor de bezorging van uw bestellingen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Ook kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden, zoals overheidsinstanties, omdat wij aan een wettelijke verplichting moeten voldoen.

 

  1. Doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU

Wij kunnen uw gegevens verstrekken aan landen buiten de EU, zoals de Verenigde Staten. Uw gegevens worden opgeslagen binnen de EU.

Uw gegevens kunnen door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer u contact met ons opneemt of een bericht achter laat via onze social media pagina’s, zoals via Facebook of Instagram. Facebook is “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich dient te houden aan de Europese privacyregelgeving.

   

    6. Veiligheid van uw gegevens

Wij hebben passende beveiligingsmaatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen en verlies of onrechtmatige verwerking (zoals aanvallen) tegen te gaan en zo goed mogelijk te voorkomen. De maatregelen die we hebben getroffen zijn in ieder geval:

 

  1. Bewaren van gegevens

We bewaren en gebruiken uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we alle data die we van u hebben. Of gebruiken we uw gegevens anoniem, omdat we bepaalde data nodig hebben voor interne analyses en rapportages zoals de waarde van uw bestelling.

 

  1. Toegang tot uw gegevens en uw overige rechten

U kunt een verzoek doen om inzage te krijgen in uw persoonsgegevens die door ons worden verwerkt. Indien uw gegevens onjuist zijn kan u verzoeken om uw gegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. Ook kunt u verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens die wij digitaal van u verwerken. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden. Een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u per e-mail sturen naar shop[@]strongviking.com.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

     9. Profilering

Wij kunnen uw persoonsgegevens combineren met de gegevens over uw bestelling en uw gebruik van onze diensten, om de website te personaliseren en in uw voordeel te verbeteren, met bijvoorbeeld gerichte advertenties.

 

     10. Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Obstaclerunshop.com gebruikt functionele cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Zo wordt de website aangepast aan het formaat van uw beeldscherm en kunt u met behulp van deze cookies eenvoudiger door de website navigeren. Tevens worden cookies gebruikt om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij obstaclerunshop.com enkel functionele en analytische cookies ontvangt. Bij akkoord worden tevens cookies om verbeteringen te testen, om onderzoek te doen, social media-cookies en advertentie-cookies .

    11. Feedback 

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van obstaclerunshop.com, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder in het geval u informatie wilt hebben over het gebruik van uw gegevens of wanneer u deze wilt wijzigen.

Deze privacy verklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht u toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zien wij die graag tegemoet op [email protected] of via het contactformulier op onze website.

 

  1. Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 08-08-2019.

Wij kunnen deze privacyverklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »