Privacyverklaring

Strong Viking (hierna ook wij, ons) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

 

  1. Identiteit van de organisatie

De verantwoordelijke organisatie voor de verwerking van uw persoonsgegevens is: 

Strong Viking B.V

Website: Strongviking.com / obstaclerunshop.com

KvK-nummer: 57045275

 

  1. Wijze van verzamelen van persoonsgegevens
  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres, de gegevens met betrekking tot uw bestelling en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Ook kunnen we deze gegevens (anoniem) gebruiken voor interne analyses en rapportages.
  • Om het winkelen bij obstaclerunshop.com zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en uw gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en in uw voordeel verbeteren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres ook om u te informeren over de ontwikkeling van de website en om u op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen en acties. Wanneer u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Als u bij obstaclerunshop.com een bestelling plaatst, kunt u een account aanmaken voor het opslaan van uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Dat levert u gebruiksgemak op, omdat u die gegevens dan niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • In het kader van onze online dienstverlening kunnen wij de volgende persoonsgegevens verwerken: initialen, voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer, inhoud van online communicatie, IP adres, browsergegevens, duur van uw websitebezoeken, klikgedrag op de website.

 

Verwerking van persoonsgegevens

2.1 E-Mailadres

Wij kunnen u, in het kader van een gesloten vereenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

 

2.2 Postadres

Wij gebruiken uw postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) voor het verzenden van uw bestelling.

 

2.3 Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer voor commerciële doeleinden. Het telefoonnummer kan gebruikt worden voor vragen over een geplaatste bestelling.

 

  1. Grondslagen voor de verwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens om de overeenkomst met u te kunnen uitvoeren, dan wel om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals bijvoorbeeld fiscale verplichtingen. Het kan voorkomen, bijvoorbeeld tijdens uw deelname aan één van onze runs, dat wij genoodzaakt zijn uw gegevens te verwerken als dat nodig is om uw vitale belangen of de vitale belangen van anderen te beschermen.

Tevens verwerken wij uw persoonsgegevens, omdat wij daar een gerechtvaardigd bedrijfsbelangen voor hebben. Deze gerechtvaardigde belangen zijn onder meer:

  • U zo goed en efficiënt mogelijk uw bestelling kunnen leveren en onze (online) diensten kunnen verlenen;
  • Onze financiële belangen;
  • Het verbeteren van onze diensten;
  • De beveiliging en het beheer van onze systemen en reputatie.
  • Verzending van nieuwsbrieven, blog updates en andere informatie over onze diensten;
  • Organisatie van evenementen;
  • Onderhouden van contact;
  • Reageren op vragen, opmerkingen of klachten;
  • Analyseren en optimaliseren van websitegebruik door middel van cookies;
  • Marketing, PR en relatiebeheer;
  • Beveiliging systemen;
  • Voldoen aan wet- en regelgeving.

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd. U mag op ieder moment uw toestemming intrekken, maar de gegevens die tot aan het moment van intrekking zijn verwerkt blijven rechtmatig verwerkt. 

 

  1. Doorverkopen van gegevens

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Wij kunnen gebruik maken van diensten van derden voor de hiervoor genoemde verwerkingen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de IT-leveranciers van deze website, de webshop en onze systemen. Ook schakelen wij postbezorgdiensten in  voor de bezorging van uw bestellingen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Ook kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden, zoals overheidsinstanties, omdat wij aan een wettelijke verplichting moeten voldoen.

 

  1. Doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU

Wij kunnen uw gegevens verstrekken aan landen buiten de EU, zoals de Verenigde Staten. Uw gegevens worden opgeslagen binnen de EU.

Uw gegevens kunnen door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer u contact met ons opneemt of een bericht achter laat via onze social media pagina’s, zoals via Facebook of Instagram. Facebook is “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich dient te houden aan de Europese privacyregelgeving.

   

    6. Veiligheid van uw gegevens

Wij hebben passende beveiligingsmaatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen en verlies of onrechtmatige verwerking (zoals aanvallen) tegen te gaan en zo goed mogelijk te voorkomen. De maatregelen die we hebben getroffen zijn in ieder geval:

 

  1. Bewaren van gegevens

We bewaren en gebruiken uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we alle data die we van u hebben. Of gebruiken we uw gegevens anoniem, omdat we bepaalde data nodig hebben voor interne analyses en rapportages zoals de waarde van uw bestelling.

  • Administratie met factuur-, betaal- en bestelgegevens bewaren we zeven jaar, vanwege de fiscale bewaarplicht.
  • Als u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief of toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van gepersonaliseerde berichten, dan bewaren we die toestemming. Ook als u beslist dat u de nieuwsbrief of gepersonaliseerde berichten niet langer wilt ontvangen, bewaren we het intrekken van uw verzoek.

 

  1. Toegang tot uw gegevens en uw overige rechten

U kunt een verzoek doen om inzage te krijgen in uw persoonsgegevens die door ons worden verwerkt. Indien uw gegevens onjuist zijn kan u verzoeken om uw gegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. Ook kunt u verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens die wij digitaal van u verwerken. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden. Een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u per e-mail sturen naar shop[@]strongviking.com.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

     9. Profilering

Wij kunnen uw persoonsgegevens combineren met de gegevens over uw bestelling en uw gebruik van onze diensten, om de website te personaliseren en in uw voordeel te verbeteren, met bijvoorbeeld gerichte advertenties.

 

     10. Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Obstaclerunshop.com gebruikt functionele cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Zo wordt de website aangepast aan het formaat van uw beeldscherm en kunt u met behulp van deze cookies eenvoudiger door de website navigeren. Tevens worden cookies gebruikt om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij obstaclerunshop.com enkel functionele en analytische cookies ontvangt. Bij akkoord worden tevens cookies om verbeteringen te testen, om onderzoek te doen, social media-cookies en advertentie-cookies .

    11. Feedback 

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van obstaclerunshop.com, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder in het geval u informatie wilt hebben over het gebruik van uw gegevens of wanneer u deze wilt wijzigen.

Deze privacy verklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht u toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zien wij die graag tegemoet op [email protected] of via het contactformulier op onze website.

 

  1. Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 08-08-2019.

Wij kunnen deze privacyverklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd.

Copyright 2021 obstaclerunshop.com - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »